Aktualitet

Yuri Kim qëllon me mitraloz në Malin me Gropa

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës Yuri Kim, në kuadër të stërvitjes “DefenderEurope 21” ka marrë pjesë në një seancë stërvitore në zonën e Bizës, pranë Malit me Gropa në Tiranë.Në foto duket ambasadorja Kim që ka bërë qitje me armë automatike mitraloz dhe pistoletë, ndërsa në një foto tjetër shihet me dylbi.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker