AktualitetKuriozitet

Vjen në jetë bebeja e parë në orën 00:01.

Mirëseerdhët Ajla dhe Meri!

2 bebet e para lindën në orën 00:01, në Tiranë. Njëra nga bebet lindi në maternitetin “Mbetëresha Geraldinë” dhe “Koço Glozheni”. Të dyja bebet erdhën në jetë vetëm një minutë pasi erdhi 2021. Emrat e tyre ishin Ajla dhe Meri!

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker