Vora NewsAktualitet

Rindërtimi në Vorë po ecën në hapa të sigurt dhe me vëmendjen e duhur

Rindërtimi ka qenë kryefjala e 2 viteve të fundit, çështja më me rëndësi dhe vëmendje. 

Vora ishte ndër vendet më të prekura, por që edhe pse mes sfidave arritëm t’ia dalim dhe të merret situata nën kontrroll. 

Sot pjesa më e madhe e banesave individuale janë drejt përfundimit, ndërsa përsa i përket Vorës, përveç shembjes ka nisur dhe ndërtimi i pallateve. Puna e palodhshme dhe përkushtimi po japin rezultatet e tyre dita-ditës. 

Kryetari dhe administrata kanë qenë dhe janë në shërbimin e qytetarëve çdo ditë për të arritur objektivat e vëna. 

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker