Vora NewsAktualitetRajoni - Bota

Rezultatet e QV 1557 Vorë…

Rezultatet e QV 1557 në Vorë sërish nxjerrin forcë të parë PS me një diferencë prej 165 vota më shumë se PD.

Total 408.

PS: 257 vota

PD: 92 vota

LSI: 22 vota

PSD: 9 vota

NISMA: 3 vota

BINDJA: 2 vota

LN: 1 votë

PAVARUR: 2 vota

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker