AktualitetPolitikë

PS kryeson në Prezë me gati 700 vota më shumë…

Në Prezë kryeson partia socialiste me gati më shumë se 700 vota. Rezultati më poshtë:

Prezë
Nga 2907 Votues në total
PS 1693
PD 929
LSI 53

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker