Kuriozitet

Parashikimet e Nostradamus për 2021: Asteroide, “zombie” dhe një pamje e keqe

Nostradamus, i cili vdiq në vitin 1566, ka profetizuar në mënyrë të famshme ngjarje katastrofike përmes “Les Prophéties”.

Shikuesi i epokës së Rilindjes aludoi në ngjarje të tilla si Revolucioni Francez, zhvillimi i bombës atomike dhe sulmet terroriste të 11 shtatorit.

Tani, lexues të afërt të veprës së tij thonë se ai parashikoi një 2021 edhe më shkatërrues se ky peizazh ferri i një viti që po kalojmë.

Në shkrimet e tij, ai përmend: “pak njerëz të rinj, shumë njerëz të vdekur”. Kjo mund të nënkuptojë vetëm një gjë, sipas Yearly-Horoscope: një apokalips ‘zombi’.

“Baballarë dhe nëna të vdekura nga hidhërime të pafund / gratë në zi, murtaja dhe ‘përbindësha’ dhe e gjithë bota të marrë fund”, vazhdoi filozofi, në mënyrë ogurzi.

Nostradamus gjithashtu duket se aludon në pandeminë e coronavirusit të vitit 2020 – por shkruan se viti vijues do të jetë edhe më shkatërrues, mbase duke sjellë uri në botë.

“Pas telasheve të mëdha për njerëzimin, një më i madh përgatitet”, shkroi Nostradamus. Ai po ashtu thotë se asteroidë do të godasin tokën më shumë.

Sidoqoftë, historianët shpesh theksojnë se shkrimet e Nostradamus janë tepër të paqarta – ose madje plotësisht të paqena.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker