Moda

Njihuni me me trendin më të fundit, bluzat ‘lëkurë e dytë’

Bluzat “lëkurë e dytë” janë trendi i momentit që jo domosdoshmërisht duhet t’ju pëlqejë, por domosdo i keni veshur të paktën 1 herë gjatë jetës suaj.Quhen kështu pasi qëndrojnë ngjitur pas trupit si një lëkurë e dytë duke qenë shumë elastike, por kësaj here vijnë ndryshe. Në printe, forma dhe ngjyra dinamike! 

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker