Shëndeti

Nis vaksinimi në Berat, mjekët dhe infermierët marrin dozën e parë të Pfizer

Berat- Kjo e enjte shënon edhe nisjen e vaksinimit në qytetin e Beratit.Dozën e parë të vaksinës Pfizer e marrin sot mjekët dhe infermierët.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker