Aktualitet

Nën akuzë për korrupsion/ Mjeku Edvin Prifti kthehet në punë si pedagog

Mjeku Edvin Prifti, i cili është nën hetim për akuzën e korrupsionit i është kthyer punës si pedagog në Universitetin e Mjekësisë.Ka 

qenë Gjykata e Apelit ajo që i ka dhënë të drejtë Priftit që të vazhdojë aktivitetin e tij si pedagog, ndërkohë që mbetet i pezulluar sa i takon ushtrimit të detyrës si mjek.

Prokuroria e Posaçme Kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar vendosi pak ditë më parë sekuestro mbi llogaritë bankare të mjekut kardio-kirurg Edvin Priftit, duke i sekuestruar shumën prej 51.479.368 lekësh dhe shumën prej 177.497 Euro

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker