AktualitetVora News

Kryebashkiaku Arbana: Shijaku po përjeton periudhën më të artë të tij.


Në një postim të tij në rrjetet sociale kryetari i bashkisë së Shijakut, Elton Arbana ka theksuar se sa e rëndësishme është kjo periudhë për qytetin, për rindërtimin dhe investimet e tjera që po bëhen.

Ai shprehet: “Në Shijak po rrisim fëmijët tanë. Kjo është arsyeja kryesore për të përmirësuar gjërat e jetës së përditshme.

Pas tërmetit qyteti ka rilindur. Bashkia me mbështetjen e Kryeministrit, po përpiqet ta zhvillojë Shijakun në çdo drejtim. Investimet e kryera këto dy vite janë themelet e të ardhmes së qytetit tonë.

Punët që po bëhen në Shijak do të lënë gjurmë në të ardhmen. Ne do të vazhdojmë me misionin tonë, sepse shijakasit meritojnë më të mirën.

Shijaku, familja ime e madhe!”- përfundon postimin e tij z. Arbana.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker