Aktualitet

KAS rrëzon kërkesë e PD për marrjen e provave shtesë

KAS ka rrëzuar Partinë Demokratike për marrjen e provave shtesë që sipas opozitës konfirmojnë masakrën zgjedhore në Durrës.Në 

mbledhjen e  sotme, KAS po shqyrton kërkesën e PD për pavlefshmëri në Durrës dhe më pas do shqyrtojë kërkesën e LSI për rinumërim

Ndërkohë, PD dhe LSI dërgojnësot  në Kolegjin Zgjedhor kërkesën për pavlefshmëri të zgjedhjeve në Gjirokastër.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker