Vora News

Hantin Bonati vihet në krye të AlbControl. Ndryshime në krye të ARRSH e KESH

Vetëm pak ditë në parë me një vendim qeverie, Hantin Bonati u lirua nga detyra e tij si zv.ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë, post që e mbante që prej vitit 2017, por me sa duket për të marrë një detyrë po aq të rëndësishme. Bonati është emëruar drejtor i AlbControl.Hantin Bonati ishte emëruar në kët

ë detyrë në tetor të vitit 2017.

Po kështu Ergys Verdho nga kreu i ARRSH do të jetë drejtor i KESH, post të cilin e mbante Benet Beci, i zgjedhur deputet, ndërsa në vend të tij te ARRSH shkon Evis Berberi.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker