AktualitetPolitikë

Fillon numërimi dhe në Vorë, ja rezultatet e deritanishme të Prezës…

Ndërkohë që numërimi i votave vazhdon në të gjithë vendin siç kemi publikuar, ka nisur gjithashtu dhe në Vorë ku bëhen me dije rezultatet e kutive të para të Prezës.

Preza

Qv- 1547-00 

Ps 326

Pd 154

Qv 1546-00

PS 307

PD 167

Qv 1545-00

PS 232

PD 138

Qv- 1546-01

PS 162

PD 107

Lsi 22 vota ne 4 qendra

100 të pavlefshme.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker