Aktualitet

Ditmir Bushati nuk përzgjidhet në postin e rëndësishëm në OSBE

Ish-ministri Ditmir Bushati nuk arriti të przgjidhej si përfaqësues për lirinë e medias në OSBE, pas propozimit të bërë në këtë post nga kryeministri Rama.

Përfaqësuesi i medias zgjidhet me konsensus nga 57 vendet anëtare, ndërsa ky post i është besuar sekretares së shtetit të Portugalisë.

Kryeministri shqiptar më 19 shtatori propozoi ish-kreun e diplomacisë shqiptare, si kandidat të mundshëm për të mbajtur detyrën e Përfaqësuesit të OSBE, për lirinë e medias.

Bushati u propozua në këtë detyrë për të zëvendësuar Harlem Dezir.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker