Aktualitet

Çfarë ka ndodhur? Bllokohen website-t e mediave ndërkombëtare

Agjencitë e lajmeve më të mëdha ndërkombëtare, përfshirë The Guardian, Financial Times, Independent, New York Times, CNN, Bloomberg News kanë rënë.Gjithashtu edhe faqja e qeverisë britanike 

MB-gov.uk  nuk është në funksion. Edhe faqja e shitjeve online Amazon.com ka shfaqur probleme.

Uebfaqet e prekura shfaqën mesazhin: “Shërbimi nuk disponohet”.

Fastly mbështet faqet dhe aplikacionet e lajmeve si CNN, Guardian, New York Times dhe shumë të tjerë. Ai gjithashtu siguron shpërndarjen e përmbajtjes për Twitch, Pinterest, HBO Max, Hulu, Reddit, Spotify dhe shërbime të tjera.

Platforma dhe faqe të tjera të mëdha në internet duke përfshirë Amazon, Target dhe faqen e internetit të qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar, nuk po funksiononin gjithashtu.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker