Rajoni - Bota

Boris Johnson: Do të vaksinohem me AstraZeneca, është e sigurt

Kryeministri Boris Johnson ka theksuar sigurinë e vaksinës Oxford-AstraZeneca, duke zbuluar se do të vaksineht ditën e sotme.

Vaksina e Oxfordit është e sigurt dhe ajo e Pfizer është e sigurt. Gjëja që nuk është e sigurt është luftimi i Covid,” tha ai për mediat britanike.

Ai kujtoi po ashtu se të dhënat e fundit konfirmojnë një efikasitet prej 60% të një doze të vetme AstraZeneca kundër infektimit, 80% kundër shtrimit në spital dhe 85% kundër rrezikut të vdekjes.

“Njerëzit duhet të vazhdojnë marrin vaksinën sepse nuk ka asnjë rrezik,” tha ai.

Johnson shtoi se alarmet se vaksina shkaktonte mpiksje gjaku ishin të pabazuara.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker