Aktualitet

Bombardimet në Gaza, Guterres: Të shmangen me çdo kusht sulmet ndaj civilëve dhe mediave

Çdo sulm pa kriter kundër strukturave të mediave civile shkelin ligjin ndërkombëtar dhe duhet të shmangen me çdo kusht”, kështu ka deklaruar sekretari i përgjithshëm i KB-së, Antonio Guterres gjatë një komunikimi në media për sulmet e zhvilluara në godinën e “Al Jazeera dhe Asociated Press” në Gaza .

Guterres ngriti shqetësimin për sulmet e vazhdueshme dhe numrin në rritje të viktimave civilë.

Ndërtesa 13 katëshe ku ishte vendosur rrjeti “Al Jazeera” dhe “Asociated Press” në Gaza u shkatërrua si pasojë e një sulmi me raketë nga Izraeli.

Associated Press shprehu tronditjen dhe tmerrin nga bombardimet izraelite, të cilat shkatërruan godinën.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker