Vora News

Bashkia Vorë gjatë ditës të angazhuar në proçesin e rindërtimit, ndërsa mbrëmjeve në terren për një qytet të pastër.

Bashkia Vorë e përgjegjshme dhe e angazhuar në detyrat e saj, pritet të fillojë nga momenti në moment rindërtimin e banesave dhe objekteve të tjera të dëmtuara dhe shpërblimin e qytetarëve përfitues. Vora, edhe pse momentalisht ka pallate të shkatërruara dhe rrugë të bllokuara, vazhdon të pastrohet e të mirmbahet nga punonjësit e bashkisë.
Pamjet më poshtë, të shkrepura pak çaste më parë dëshmojnë punën e tyre.

voradmin

Misioni i Vora News është informimi i publikut duke u nisur nga disa kritere: depolitizimi, angazhimi për paanësi dhe ndershmëri do të jetë një kategori e re dhe e identifikueshme e gazetarisë ku qëllimi i saj është të sigurojë një analizë të saktë dhe të paanshme të deklaratave, në mënyrë që të korrigjojë perceptimet e gabuara tek audienca dhe të rrisë njohuritë e publikut mbi çështje e rendesishme te aktualitetit. Gazetaria drejt rikthimit tek misioni i saj!
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker